Anställd

Som anställd hos oss är du vår viktigaste resurs!


Vi värnar därför om trivsel och goda anställningsvillkor. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och friskvårdbidrag, men är också måna om att det skall vara nära till chefer och personal på kontoret. 

Pension och försäkringar


Vi är medlemmar i Arbetsgivarföreningen KFO och våra anställda omfattas av försäkringar. De kollektivavtalade försäkringarna kompletterar de lagstadgade socialförsäkringar (via Försäkringskassan) vi har i Sverige.

Utvecklingsmöjligheter


Då vi är ett nystartat företag så kommer vi behöva olika kompetenser i takt med att vi växer, därför är det viktigt när vi anställer personal att få med dom olika kompetenserna på papper direkt från start.

Aktiviteter


Vi utformar och anpassar aktiviteter efter  önskemål vilket gör att varje brukare får sina anpassade aktiviteter utefter sina förutsättningar.

Friskvårdsbidrag


Vi vill uppmuntra alla våra anställda att leva hälsosamt. Det gör vi genom att ge ett friskvårdsbidrag som ligger mellan 750 – 1 500 kr per år beroende på hur mycket du jobbar.  Vårt huvudkontor ligger i samma byggnad som Relaxen i Svenljunga vilket gör att vi kan erbjuda fotvård, massage, rehab för både anställda och brukare till ett förmånligt pris. Friskvårdsbidraget kan naturligvis användas på Relaxen.

Närvarande chef


Vi på Älvsborgs Assistans tror att närhet och  ett tätt samarbete mellan personal, brukare och oss är ett måste för en bra assistans.

Företagshälsovård


Älvsborgs Assistans har tätt samarbete med Relaxen i Svenljunga, detta gör att vi  har full fokus på friskhet för både personal och kunder som  finns i bolaget.