Om oss

Om oss

Vi som driver Älvsborgs Assistans heter Matthias Carlen och Elisabeth Pettersson. Efter många år inom vård och omsorgs relaterade yrken bestämde vi oss för att starta Älvsborgs Assistans hösten 2018 och uppfylla vår dröm om att bedriva assistans inom LSS med kunder och personal i fokus. 

Älvsborgs Assistans är ett litet och familjärt företag där vi arbetar nära kunderna och assistenterna. För oss är det viktigt att kunden alltid står i centrum. Att det finns en öppen dialog mellan oss och kunden där vi försöker göra vårt bästa för att tillmötesgå kundens önskningar.  


Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder och har ett flexibelt tankesätt. Vi strävar alltid efter att hitta lösningar som känns bra för både kunden, anhöriga och assistenterna.  


Att alltid utgå ifrån kundens självbestämmande är för oss självklart. Vi är lyhörda  med stort engagemang och förståelse för kundens situation. För oss är personalen också en mycket viktig faktor. Utan engagerad, frisk och pålitlig personal fungerar ingen assistans.  


Att ha en god teamkänsla och arbeta med ödmjukhet mot samma mål tror vi är nyckeln för att få en bra assistans. Att lyssna på kunden och assistenters förslag och idéer tror vi bidrar till ett större välbefinnande och känsla av att befinna sig i ett positivt sammanhang. 


Vi har båda mångårig erfarenhet av arbete inom personlig assistans och LSS som lagstiftning.  


 Mattias Carlén och Elisabeth Pettersson

Vi kan assistans

Vi verkar i Västra Götalands län och våra kunder är glada och nöjda med vår assistans.