Kund

Som kund hos oss står du i centrum!


Vårt mål är att alltid skapa den bästa assistansen utifrån dina behov. Du står alltid i centrum och det är utifrån dina behov som uppdraget skapas. Vi på Älvsborgs Assistans är lyhörda och flexibla. För oss är du en viktig samarbetspartner och vi skapar din assistans tillsammans med dig. Vi lyssnar på dig och strävar efter att ständigt förbättra oss. Som förälder till ett assistansberättigat barn är du en viktig pusselbit och utformningen av assistansen. Som förälder känner du ditt barn bäst.

Att bli kund hos oss på Älvsborgs assistans skall vara roligt och kännas tryggt. Är du nyfiken på oss och hur vi tänker kring personlig assistans träffar vi gärna dig för att berätta mer om oss.


Självklart har vi inga standardlösningar på hur just din assistans skall bedrivas utan vi försöker tillsammans ”skräddarsy” en lösning som passar dig.


Du förbinder dig självklart inte vid något utan kan i lugn och ro fundera på hur du vill ha det. Är det så att du är intresserad återkommer vi sedan till dig med ett förslag på hur vi skulle kunna utforma just din assistans.


Skulle du till vår glädje välja Älvsborgs assistans, träffas vi igen för att skriva kundavtal och fullmakt. Därefter är vi behjälpliga med att ta kontakt med  Försäkringskassan och kommunen. För att övergången skall bli så bra som möjligt för dig, kan det också vara så att vi kontaktar din tidigare assistanssamordnare.


Vi berättar gärna mer, tveka inte att kontakta oss!!